Annas Gourmet producerer kvalitets chutney og marmelader efter kogekunstens gamle dyder. Vi bruger altid de bedste råvarer og så vidt muligt danske.
Historien
Annas Gourmet blev grundlagt af Mette Bigum i 2014 med inspiration fra Mettes mormor, Anna. Alle opskrifterne stammer fra mormor Anna, som efterlod en spændende syltebog, der er med til at lede Mettes tanker tilbage til barndomsferier på gården, kærligheden til mad og de danske råvarer.
Mette oplevede hurtigt at de hjemmelavede produkter og genfindelsen af kogekunstens gamle dyder vakte stor begejstring. Virksomheden voksede sig så stor, at det var nødvendigt at overdrage projektet til nye og større kræfter. Det var essentielt at håndværket, kærligheden til råvarerne og kvaliteten forblev intakt. Udfra de kriterier er Selleberg Specialiteter det oplagte valg, hvilket betyder at produktionen foregår på Selleberg Herregård på Fyn.
Mette oplevede hurtigt at de hjemmelavede produkter og genfindelsen af kogekunstens gamle dyder vakte stor begejstring. Virksomheden voksede sig så stor, at det var nødvendigt at overdrage projektet til nye og større kræfter. Det var essentielt at håndværket, kærligheden til råvarerne og kvaliteten forblev intakt. Udfra de kriterier er Selleberg Specialiteter det oplagte valg, hvilket betyder at produktionen foregår på Selleberg Herregård på Fyn.
Produktion
Alle chutneyer og marmelader produceres på Selleberg Herregård på Fyn. Det betyder, at de selv står ved de store åbne gryder, og sikrer sig, at hver produktion lever op til deres standarder. Produkterne kvalitetstestes hver dag, så du kan være sikker på at få leveret den samme gode smag og standard hver gang.
Annas Gourmet er hjertet bag chutney og marmelader lavet efter kogekunstens gode gamle opskrifter. Produkterne kvalitetstestes hver dag, så du kan være sikker på at få leveret den samme gode smag og standard som vi kender fra de gamle danske køkkener.