150 g nougat
4 dl piskefløde
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
50 g hakkede Selleberg Valnødder i Kirsebærsirup (uden lage)
2 pasteuriserede æggehvider
Pynt:
1 glas Selleberg Valnødder i Kirsebærsirup
Smelt nougat med lidt af fløden i en skål over vandbad. Afkøl nougaten.
Pisk æggeblommer og sukker hvide. Pisk fløde til skum og pisk æggehvider stive. Pisk den afkølede nougat i æggesnapsen, si siruppen fra valnødderne og vend dem i nugatcremen. Vend først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i nougatcremen. Hæld cremen i en form og dæk den med et tætsluttet låg eller alu-folie.
Frys cremen i min. 4 timer.
Anret isen og pynt med Valnødder i Kirsebærsirup.