Bæredygtig chokolade
Rent håndværk fra start til slut
Rent håndværk fra start til slut
Callebaut Chokolade
Al den råchokolade jeg bruger er fra Barry-Callebaut koncernen. Callebaut bruge de bedste ingredienser og har lavet den fineste chokolade i hjertet af Belgien i mere end 100 år. Sammen med Barry Callebaut er L´Artisan med til at forbedre vilkårene for de lokale kakaobønder i Ghana.
“Kakaobønner er livsgrundlaget for tusinder af mennesker i Elfenbenskysten og Vestafrika. Deres håndværk ligger i kernen i den unikke smag fra Callebaut.
Alle vores fineste belgiske chokolader er lavet af sporbare kakaobønner. De mange bønner kan spores tilbage til de landbrugssamfund i Ghana, Elfenbenskysten og Ecuador, vi køber direkte fra. Med denne sporbarhedsgaranti ønsker vi at være gennemsigtige omkring de samfund, der dyrker vores bønner.
“Kakaobønner er livsgrundlaget for tusinder af mennesker i Elfenbenskysten og Vestafrika. Deres håndværk ligger i kernen i den unikke smag fra Callebaut.
Alle vores fineste belgiske chokolader er lavet af sporbare kakaobønner. De mange bønner kan spores tilbage til de landbrugssamfund i Ghana, Elfenbenskysten og Ecuador, vi køber direkte fra. Med denne sporbarhedsgaranti ønsker vi at være gennemsigtige omkring de samfund, der dyrker vores bønner.
100% bæredygtig kakao
Callebaut er 100% bæredygtig kakao. For hver pakke, der sælges, geninvesteres en del i landmændene der producerer kakaobønner og i deres lokalsamfund. Ved at samarbejde med Cocoa Horizons Foundation, der arbejder direkte med landmandsgrupper, støtter Callebaut uddannelse til landmændene og giver unge landmænd mulighed for at forbedre sig i deres håndværk.
Som en del af Cocoa Horizons Foundation, er vi med til at forbedre kakaobøndernes levevilkår, hvilket gøres ved, at der indsamles data på de lokale kakaoplantager.
På denne måde får vi et unikt indblik i hver enkelt kakaobondes specifikke behov, for på denne måde at kunne udvikle skræddersyede løsninger, der vil forbedre kakaobondens levevilkår.
Som en del af Cocoa Horizons Foundation, er vi med til at forbedre kakaobøndernes levevilkår, hvilket gøres ved, at der indsamles data på de lokale kakaoplantager.
På denne måde får vi et unikt indblik i hver enkelt kakaobondes specifikke behov, for på denne måde at kunne udvikle skræddersyede løsninger, der vil forbedre kakaobondens levevilkår.
Cocoa Horizons
Sammen med Cocoa Horizons, som er en non-profit organisation, gør Callebaut det muligt for vestafrikanske landmænd til at skifte deres småbedrifter til rentable kakaobedrifter, motivere nye generationer til at blive i kakaodyrkning og pleje deres ambition.Målet er at gøre landmænd økonomisk uafhængige, så de kan tage sig af deres familier.Hvorfor arbejder Callebaut med COCOA-HORIZONS?
- Sporbarhed af bæredygtig kakao fra landmand til det første lager
- Fuldt fokus på kakaospørgsmål
- Produktivitet og samfundsudviklingsaktiviteter
- Fuld gennemsigtighed i premium-brug, der er verificeret af en tredjepart
- Virkning drevet af on-the-field teams, der arbejder direkte med landmandskoncerner
- Adgang til landmændsudsagn, de mennesker, der drager fordel af denne indsats
Mit navn er Maria Martynova. Jeg er chocolatier og indehaver af L’ Artisan – belgisk chokolade – håndlavet på fyn. I mine lokaler på nordfyn fremstiller jeg selv alle mine chokolader fra først til sidst efter belgisk tradition. For mig er chokolade mere end et håndværk. Det er en hjertesag.