Kyllingebouillon (kyllingeben, vand, løg, gulerødder, estragon, rosmarin, timian, laurbær, salt), jordskokker (35%), kartofler, løg, SELLERI, hvidløg, rapsolie,salt løvstikke, timian, salt & hvid peber.
Brug knolden … Jordskokken er en etårig urt med knudrede jordknolde. Den er i familie med artiskok og solsikke og blomstrer i efteråret med store flotte gule blomster.
Tilberedning: Varm suppen op og tilsæt 1/4 l. piskefløde. Serveres med godt, koldhævet brød. Server suppen med lidt knas på toppen, sprøde rugbrødscroutoner, ristede hasselnødder, eller sprød bacon. Til hovedret kan du servere den med et stykke bagt torsk og lade porrestrimler simre med i suppen de sidste minutter. Drys med finthakket persille. Velbekomme!
Indhold: 500 ml.
Fremstillet for NORDISK - Naturens Forråd, H.C. Ørstedsvej 21, 9900 Frederikshavn (cvr. 39260158)
70,00kr. inkl. moms
Kyllingebouillon (kyllingeben, vand, løg, gulerødder, estragon, rosmarin, timian, laurbær, salt), jordskokker (35%), kartofler, løg, SELLERI, hvidløg, rapsolie,salt løvstikke, timian, salt & hvid peber.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 235 kJ / 56 kcal
Fedt, total: 2,5 g
-heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrat, total: 6,0 g
-heraf sukkerarter: 4,5 g
Stivelse: 1 g
Protein: 2,6 g
Salt: 2,01 g
Brug knolden … Jordskokken er en etårig urt med knudrede jordknolde. Den er i familie med artiskok og solsikke og blomstrer i efteråret med store flotte gule blomster.
Tilberedning: Varm suppen op og tilsæt 1/4 l. piskefløde. Serveres med godt, koldhævet brød. Server suppen med lidt knas på toppen, sprøde rugbrødscroutoner, ristede hasselnødder, eller sprød bacon. Til hovedret kan du servere den med et stykke bagt torsk og lade porrestrimler simre med i suppen de sidste minutter. Drys med finthakket persille. Velbekomme!
Indhold: 500 ml.
Fremstillet for NORDISK - Naturens Forråd, H.C. Ørstedsvej 21, 9900 Frederikshavn (cvr. 39260158)