58 % bornholmsk DURUMMEL, 20 % bornholmsk HVEDEMEL, 20 % friske danske æg, 2 % basilikum, spinat og hvidløg. Holdbarhed: 24 mdr. fra produktionsdato
Håndlavet gourmetpasta fra Bornholm.
Basilikum-hvidløg-pasta er smagfuld og passer godt til det meste. Pastaen er lavet af lokalt dyrket durumhvede, friske danske økologiske æg, masser af basilikum og hvidløg. Basilikum-hvidløg-pasta passer godt til retter med kylling, fisk, kød eller vegetarretter.
Indhold: 230 g.
Fremstillet af Pastariget (cvr. 31441374).
37,00kr. inkl. moms
58 % bornholmsk DURUMMEL, 20 % bornholmsk HVEDEMEL, 20 % friske danske æg, 2 % basilikum, spinat og hvidløg. Holdbarhed: 24 mdr. fra produktionsdato
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1507 kJ / 356 kcal
Fedt: 3,8 gheraf mæt. fedts. 1,1 g
Kulhydrat: 63 g heraf sukkerarter: 2,8 g
Kostfibre: 5,1 g
Protein: 16 g
Salt: 0 g
Håndlavet gourmetpasta fra Bornholm.
Basilikum-hvidløg-pasta er smagfuld og passer godt til det meste. Pastaen er lavet af lokalt dyrket durumhvede, friske danske økologiske æg, masser af basilikum og hvidløg. Basilikum-hvidløg-pasta passer godt til retter med kylling, fisk, kød eller vegetarretter.
Indhold: 230 g.
Fremstillet af Pastariget (cvr. 31441374).