Sukker, glucosesirup, sødet kondenseret MÆLK, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salt (Læsø sydesalt), salmiak, vegetabilsk emulgator: mono-og diglycerider, farve: vegetabilsk kul, overfladebehandlet (shellak).
Håndlavet dansk lakridskaramel med groft sydesalt fra Læsø.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælke-protein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
Indhold: Min. 160 g.
Fremstillet af Bagsværd Lakrids ApS (cvr. 38234137).
75,00kr. inkl. moms
Sukker, glucosesirup, sødet kondenseret MÆLK, helt hærdet palmekerneolie, pulveriseret rålakrids, salt (Læsø sydesalt), salmiak, vegetabilsk emulgator: mono-og diglycerider, farve: vegetabilsk kul, overfladebehandlet (shellak).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi: 1779 kJ / 424 kcal
Fedt, total: 15 g
-heraf mættede fedtsyrer: 14 g
Kulhydrat, total: 68 g
-heraf sukkerarter: 49 g
Protein: 2,4 g
Salt: 2,2 g
Håndlavet dansk lakridskaramel med groft sydesalt fra Læsø.
Lakridsen har sin karakteristiske smag, fordi den fremstilles af det fineste lakridspulver, og fordi den frembringes af Maillard-reaktionen, hvor mælke-protein og sukker reagerer med hinanden i gryden. Efter kogning hældes lakridsen i forme, hvor den hærder natten over, inden den håndskæres og pakkes. Lakridsen udskæres med en robust kniv.
Indhold: Min. 160 g.
Fremstillet af Bagsværd Lakrids ApS (cvr. 38234137).