GRATIS FRAGT TIL PAKKESHOP OVER 500 KR.
Kontakt
om Kær
lartisan-logo-hvid-uden-tekst
lartisan-logo-hvid-uden-tekst
0
lartisan-logo-hvid
Håndlavet belgisk chokolade - fremstillet i eget værksted på Fyn - God kvalitetschokolade fremstillet med de bedste råvarer skal behandles med håndværksmæssig omhu og inspiration – derfor er alle mine chokolader fremstillet i hånden fra først til sidst.

Belgisk håndlavet chokolade på fyn

Som uddannet chocolatier, er de bedste råvarer og en nænsom behandling af hvert eneste stykke chokolade en selvfølge.

God kvalitetschokolade fremstillet med de bedste råvarer skal behandles med håndværksmæssig omhu og inspiration – derfor er alle mine chokolader fremstillet i hånden fra først til sidst.

I mine lokaler på nordfyn står jeg selv for indkøb af råvarer, fremstilling og pakning af mine fyldte chokolader.

Rene råvarer

Jeg bruger kun rene råvarer, såsom smør, piskefløde, nougat, marcipan, ægte vanille og spiritus af forskellige slags.

Mine rå-chokolader bliver lavet i Belgien og kommer fra kakaoplantager i bl.a Indonesien, Ecuador, Tanzania og Vestafrika, med et kakaoindhold på helt op til 75%. Jeg bruger ikke essenser, derfor har mine chokolader også en begrænset holdbarhed.
Læs mere om mine bæredygtige råvarer her

Chocolatier og konditor siden 2015

Siden 2015, hvor jeg begyndte at arbejde med chokolade, har jeg arbejdet som chocolatier, konditor og dessertchef.

Sideløbende med mit arbejde i køkkenet på adskillige gode restauranter i Odense har jeg siden 2021 været selvstændig med mit eget lille chokoladefirma, Marus Chocolatier. At arbejde med chokolade har altid haft et særligt plads i mit hjerte — det er min passion!

I 2023 fik jeg endelig muligheden for at blive chocolatier på fuld tid med L’Artisan og Marus Chocolatier i mit værksted på nordfyn.
lartisan-logo-hvid
Mit navn er Maria Martynova. Jeg er chocolatier og indehaver af L’ Artisan – belgisk chokolade – håndlavet på fyn. I mine lokaler på nordfyn fremstiller jeg selv alle mine chokolader fra først til sidst efter belgisk tradition. For mig er chokolade mere end et håndværk. Det er en hjertesag.
[custom_techno_mini_cart]
God kvalitetschokolade fremstillet med de bedste råvarer skal behandles med håndværksmæssig omhu og inspiration – derfor er alle mine chokolader fremstillet i hånden fra først til sidst.
L'artisan
Vestervænget 19
5471 Søndersø
maria@marus.dk
Åbningstider
Tirsdag kl. 10.00 — 12.00
Torsdag kl. 16.00 — 18.00
Indgang ved Vestervænget 19.

BEMÆRK: 
Butikken med salg til private holder lukket i juni, juli og august.
chevron-down
0
    0
    Indkøbskurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen